ZERO TO HUNDRED REAL QUICK


Goeiemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een outfitpost voor jullie. Nu het weer stukken kouder word, kunnen we weer gaan shoppen voor onze jassen en sweaters. Ik ben laatst een weekend naar Eindhoven geweest, en heb ontzettend veel leuke dingetjes gekocht! In dit artikel laat ik jullie de outfit zien die ik aan had op de dag dat ik weer terug ging, in de ochtend heb je prachtig licht en het station was de perfecte plek om een mooie foto te maken. Lees snel verder!

De outfit die ik draag is vrij simpel, maar de sweater komt mooi tot zijn recht. De mooie blauwe kleur en de witte details springen eruit. Deze sweater heb ik in Eindhoven gekocht bij Artishock, ik was meteen verkocht, en als ik eenmaal iets zie kan ik ook niet meer 'wachten' en wil ik het meteen kopen. I'm in luv! Deze broek van Pull & Bear is ook echt geweldig, ik ben dol op zwarte broeken, vooral als er ook nog eens gaten in zitten. Pull & Bear is ook echt een grote favoriet van me geworden, als deze winkel bij je in de buurt zit moet je zeker een kijkje nemen. (Zo niet hebben ze ook nog een webshop!) Ook mijn Celine bril kwam weer goed van pas, ik vind het heerlijk als de zon schijnt als het kouder word, omdat ik het persoonlijk altijd leuk vind om de sweaters en jassen te combineren met een leuke bril.

Jas: Woolrich - Bril: Celine - Sweater: Kenzo - Broek: Pull & bear - Schoenen: Dsquared - Tas: Michael Kors


Hoe vinden jullie deze outfit? Kunnen jullie al een beetje wennen aan de kou?


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen