AUTUMN READY with Esprit


Het word weer kouder, sneller donker en er vallen weer blaadjes van de bomen. Het is weer herfst en het is goed te merken ook, ook in de mode-wereld moeten we wel een beetje bij blijven en moeten we onze outfits weer aanpassen naar dit seizoen. Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen bij Esprit, een ontzettend leuke winkel die zowel online als in verschillende winkels veel voor ons te bieden heeft! Nu het herfst word, heb ik er voor jullie wat leuke dingetjes uitgepikt om te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan knitwear of de perfecte zwarte jurk wanneer je in dit (toch wat koudere) seizoen een feestje hebt! Lees snel verder om te kijken wat voor leuke items ik eruit heb gepikt om jullie te laten zien!    


KNITWEAR
Ik, persoonlijk, ben dol op knitwear. Het is ontzettend warm, comfy, en is makkelijk te combineren. Klik op de afbeelding om bij het item op de website uit te komen!

PERFECT BLACK DRESS
Ook in de herfst komt de zwarte jurk altijd weer terug, een zwarte jurk is tijdloos. Esprit heeft voor jullie hele mooie en leuke keuzes in het assortiment. Waar ik vooral fan van was, was de eerste jurk die jullie hier beneden zien. De hoge kraag en de wat dikkere stof is perfect voor dit seizoen, en ook makkelijk om everyday te dragen.


                                                      
Esprit is een winkel waar veel keuze is, voor verschillende leeftijden, en verschillende stijlen. We hebben in Nederland ontzettend veel vestigingen waar je deze items kunt shoppen, en zeker tijdens deze koudere dagen is een kijkje in de webshop het zeker waard! Wat ik jullie in dit artikel heb laten zien is nog maar een klein gedeelte van de geweldige items die Esprit in het assortiment heeft! Niet alleen kleding, maar ook leuke accesoires zoals sjaals en handschoenen zijn hier te verkrijgen.


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen