Soleil tan de Chanel bronzer


Een bronzer van Chanel die er in de doos prachtig uitziet.. Als het er mooi uitziet krijgen wij al heel snel de neiging om het te kopen. Maar is dit product werkelijk zo mooi als het eruit ziet? Na een paar keer langs de schappen gelopen te hebben had ik al snel besloten dat ik deze bronzer heel graag wilde hebben, en kom op alleen tegen het uiterlijk van dit product kunnen we al geen nee zeggen.. Lees hier verder of dit product zelf ook echt zo mooi is als dat het eruit ziet!Wat heel mooi is aan deze bronzer is dat het ene deel vloeibaar is en het andere deel poeder. Dan vraag je je vast af: 'Huh hoe dan? En gebruik je het dan als poeder of creme-product?' Dit is juist waarom ik zo verliefd ben op deze bronzer.. Wanneer je hem aanbrengt is hij ontzettend vloeibaar en wanneer je hem dan gaat blenden in de huid veranderd het in een poeder. Hij geeft een prachtige kleur af die je langzaam op kan bouwen en je zo precies het effect krijgt wat jij wilt. Ik breng hem zelf aan met een kwast die zowel echt als synthetisch haar heeft, omdat dit kwasten zijn die je zowel met poeder als met vloeibare producten kan gebruiken. Voor mij werkt een duo fibre kwast van Mac heel fijn. Ik heb hier ook wat swatches om precies te laten zien wat ik bedoel.


Zoals je ziet is de bronzer zo heel erg creme-achtig wanneer je hem gewoon zo aanbrengt zonder er wat mee te doen. Je krijgt hem zo precies op de juiste plek als je hem met een wat fijnere kwast gebruikt. Ik breng hem in een wat dikkere lijn aan op mijn jukbeenderen, en dan ook nog op mijn voorhoofd op de plekken waar de zon je het eerste zou raken, je wilt natuurlijk het liefst dat je dat leuke zongebruinde tintje op je gezicht krijgt.


Wanneer je hem uitblend krijg je dit, een prachtige warme kleur die niet teveel naar oranje neigt maar gewoon precies goed is. Hij blend ook prachtig met de rest van je makeup en blijft de hele dag mooi op zijn plek zitten. Ik koop de laatste tijd zoveel producten waar ik echt blij mee ben, en het mooie van deze bronzer is nog dat hij maar liefst 30 gram bevat wat behoorlijk veel is.

De bronzer is 40 euro en onder andere te koop bij Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf.


Worden jullie ook zo hebberig van dit product?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking