NEW IN: RAYBAN CLUBMASTER


De Rayban clubmaster is een zonnebril die al een lange tijd in is, je kan bijna zeggen dat deze bril tijdloos is. Al jaren lang zien we deze modellen terug komen, en ik moet zeggen dat ik er echt fan van ben. Ik vind het een hele klassieke bril en zat al lang te kijken voor een nieuwe zonnebril om weer te matchen met leuke outfits. Zoals sommige al weten heb ik echt een zonnebrillen tik, ik heb een grote liefde voor mooie zonnebrillen en ben ook elk jaar weer blij als de zon begint te schijnen. Dit is mijn nieuwe, en ik ben er ontzettend blij mee.Wat ik vooral erg mooi vind aan deze bril zijn de gouden details, ik vind de combinatie van zwart en goud erg mooi en kan dat goed matchen met de kleding die in mijn kast hangt. Ik was eigenlijk altijd van de vrij basic brillen, denk aan de pilotenbrillen, maar ik begon het een beetje zat te worden. Ik hou meer van aparte brillen om mee te kunnen matchen, denk bijvoorbeeld aan de Celine bril die ik een tijd geleden heb aangeschaft. 

Ik ben dol op Rayban's en kon deze klassieker echt niet missen! Ik heb er lang over na gedacht of dit model wel wat voor mij zou zijn, maar ik draag hem nu elke dag dat de zon schijnt met liefde.


Hoe vinden jullie dit klassieke model?

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen