LOOK WHAT CAME IN YESTERDAY #MYCALVINS


Goedemorgen lieve lezers, degene die mijn Instagram volgen hadden het misschien allang al gezien.. Mijn nieuwe bestelling waar ik ontzettend blij mee ben! Ik zag dit item een tijdje geleden liggen in de winkel, liep er toen voorbij, en toen ik hem eindstand wilde halen was deze uitverkocht. Na lang zoeken op internet had ik het eindelijk gevonden en wist ik niet hoe snel ik het moest bestellen. Vrijdag besteld en dinsdag al binnen, snelle levering is altijd een groot pluspunt. Lees snel verder om te zien wat ik besteld heb!I'm so happy! De bekende bralette die we misschien duizenden keren voorbij hebben zien komen op blogs is ook eindelijk van mij. Het is een hele fijne stof, rekt makkelijk mee en zit echt heerlijk. Het schattige hangertje wat je erbij krijgt maakt het ook makkelijk om hem mooi te houden. Mensen vragen zich vaak af hoe je dit draagt.. Sommige dragen het echt als kleding, sommige als bh, en sommige 'daar tussen in' (dit is dus precies wat ik doe). Zelf draag ik hem gewoon over mijn bh heen als een soort top. Of ik hem ook echt als 'top' ga gebruiken is de vraag, ik vind hem gewoon fijn zitten voor onder mijn kleren en over mijn bh en zo houd ik het ook gewoon. Ik zag veel bloggers foto's hier mee plaatsen en vond het er zo geweldig uit zien dat ik hem zelf ook heel graag wilde hebben.

Ik heb hem besteld op de site van Calvin Klein zelf, de levering is zoals ik al zei ontzettend snel, en je hebt hier (als het goed is) alle kleuren nog beschikbaar.

Hoe vinden jullie de Calvin Klein bralette's?Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen