FRISSE NIEUWE START


Goeiemorgen lieve lezers van mijn blog, ik heb vandaag weer een persoonlijke post om jullie een beetje op te hoogte de houden hoe of wat. Het goede nieuws is dat ik weer een aantal keer in de week om een vaste tijd ga bloggen, en dat ik aan een nieuwe opleiding ben begonnen. Eerlijk gezegd heb ik alleen maar goed nieuws en gaat alles de laatste tijd hartstikke goed, in deze post ga ik jullie nog wat meer vertellen over de opleiding en waarom het eigenlijk zo goed gaat. Ook ga ik met mijn blog een hele nieuwe frisse start maken!

Im such a lucky person. Sinds ik van de middelbare school af ben ben ik langzaam aan eigenlijk heel erg veranderd en dat allemaal op een positieve manier, als ik nu naar mezelf kijk en de 'ik' van een jaar geleden zijn dat hele andere personen. Ik kan eindelijk echt mezelf zijn, en heb de meest geweldige mensen om me heen. Ik ben echt ontzettend blij met mijn familie en de lieve vrienden die ik om me heen heb, de laatste tijd gaat het ontzettend goed met me en ook deze mensen zijn daar een reden van.

Ja, mijn nieuwe opleiding! Ik ben laatst aangenomen voor de opleiding als secretaresse niveau 3, ik merk nu al dat dit echt iets wat ik leuk vind en dat ik ook heel erg gemotiveerd ben. Ik heb een leuke klas, bijna 30 meisjes, en vind het helemaal niet erg om naar school te moeten gaan. Mijn eerste week is nu bijna voorbij en ik heb er echt een goed gevoel bij!

Omdat ik op mijn school een nieuwe start ben gaan maken, ga ook mijn blog aanpassen, ik ga een andere lay-out nemen, een andere naam en ik ga wat uitgebreider bloggen dus niet alleen maar specifiek over het beauty-gedeelte. Volgens mij heb ik dit in wat previous posts ook al laten weten, maar nu ga ik er ook echt aan beginnen. Mijn Instagram-feed ga ik denk ook wat aanpassen met andere filters. Ik vind het altijd zo leuk om opnieuw te beginnen met dingen en een 'frisse nieuwe start' te maken, zeker nu het zo goed met me gaat vind ik dit het perfecte moment om hier allemaal aan te beginnen. 

Bij deze wilde ik jullie laten weten dat het dus hartstikke goed gaat, er zijn ook zoveel mensen die ik hiervoor wil bedanken maar zij weten dit zelf ook. Ook wil mijn lieve lezers bedanken voor de moeite om dit even te lezen.

Alleen maar liefde!
Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen