BALMAIN X DENIM


Goeiemorgen lieve mensen, vandaag heb ik weer een outfitpost voor jullie. Het weer hier is de laatste dagen erg wisselvallig, dat is het eigenlijk altijd wel hier, maar de laatste dagen was het echt extreem.. Het ene moment onweerde het, het andere moment scheen de zon weer. Om het zonnige er toch nog even in te houden aangezien het nog zomer is, heb ik voor jullie een vrij zomerse outfit. Ik ben zo blij dat de 'tuinpakken' weer back zijn en heb mijn best gedaan om hem zo leuk mogelijk te combineren!De meeste die deze foto zien zullen gelijk denken: 'Bo, volgens mij heb je hem niet goed aangetrokken hoor!' maar eigenlijk heb ik dit juist express gedaan. Ik vind het er heel schattig uit zien wanneer hij wat losser hangt en niet helemaal zit zoals het hoort. Ook valt het shirt nu niet helemaal weg, maar vallen de gouden letters juist mooi op in combinatie met de goudkleurige sieraden. De clubmaster die ik op de eerste foto in mijn hand heb staat ook zo cute bij deze outfit, zeker wanneer ik ook nog eens wat beachspray in mijn haar doe om de puntjes op de i te zetten!


Dit shirtje heb ik laatst besteld en ik ben er zo ontzettend blij mee, ik ben er echt verliefd op. De kleine details zoals de knoopjes op het shirt maken het echt af, en het shirt is zo makkelijk en leuk te combineren! Ik vind bestellen altijd aan de enge kant, zeker wanneer het om franse maten gaat, maar hij valt perfect en ik draag hem met liefde.

OUTFITDETAILS
Tuinpak: Sparkz | Shirt: Pierre Balmain | Horloge: Michael Kors | Armbanden: TOV Essentials & Nikkie Plessen | Bril: Rayban

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen