Anastasia Beverly Hills dipbrow pomadeGoeiemiddag lieve lezers, nadat ik gister een artikel online had gezet over mijn prachtige contourkit van Anastasia besloot ik om ook maar gelijk mijn dipbrow van Anastasia online te zetten. Iets waar ik niet meer zonder kan en wat het geheel helemaal afmaakt. Ik ben echt lang op zoek geweest naar iets dat mijn wenkbrauwen perfect zou maken in combinatie met mijn make-uplooks, en heb het nu eindelijk gevonden en ik ben er zo ontzettend blij mee. Dit is 'het' product voor de perfecte wenkbrauwen!Het 'zomaar bestellen van een kleur' vond ik een beetje te riskant, dus heb ik dat gewoon even laten testen. Een hele lieve medewerkster van de Douglas heeft me hierbij geholpen en we zijn op deze kleur gekomen. Ondanks mijn zwarte haar zou ik mijn wenkbrauwen niet zo snel zwart maken aangezien ik van mezelf donkerbruine wenkbrauwen heb en dit prima gaat. Ik ben heel erg blij met deze kleur.


Ook ik heb het handige kwastje van Anastasia erbij gekocht. Aan de ene kant zit een schuin afgesneden kwast zodat je de perfecte strakke wenkbrauwen kan creƫren en aan de andere kant een borsteltje om de haartjes eerst goed recht te borstelen. Dit is ook echt een musthave voor wanneer je de Dipbrow aan gaat schaffen!


Wat wel heel belangrijk is, is dat je niet meteen van uit het potje gaat werken maar het eerst op je hand aanbrengt. Die grote klodder op mijn hand wil je namelijk niet in je wenkbrauw hebben, dit komt er heel on-natuurlijk uit te zien en zo kan je niet precies werken. Dus vanuit het potje doe ik het op mijn hand, en daarna pas op mijn wenkbrauwen, zodat je heel precies kan werken en het voorzichtig op kan bouwen en de kans minder groot is dat je de fout in gaat. Je wenkbrauwen bepalen heelveel en vallen heel erg op, zorg dus altijd dat deze er perfect uit zien!


En hier een foto van mijn wenkbrauwen op het moment dat ik dit prachtige product aangebracht heb! Ik ben er heel erg blij mee en gebruik dit product elke dag met liefde.

Voor de Dipbrow heb ik 30 euro betaald en voor het kwastje 24 euro. Ik heb mijn spulletjes bij de Douglas gehaald, waar je de producten van Anastasia ook heel makkelijk online kunt bestellen.Wat vinden jullie van de Anastasia Dipbrow?


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen