Anastasia Beverly Hills contour cream kit


De producten van Anastasia, je ziet ze de laatste tijd behoorlijk vaak voorbij komen, en ik moet zeggen dat ik er ook ontzettend enthousiast van werd. Daarom besloot ik om het ook maar eens te gaan proberen, ik ben een groot fan van het 'contouren' van het gezicht en dit was dus ook het perfecte product voor mij: het crème contour palette van Anastasia. Ik heb hem nu ongeveer een week en kan niet stoppen met hem te gebruiken, ik ben verkocht!Zo ziet het palette eruit na een aantal keer gebruiken, en zoals je ziet kan je met alle 6 de kleuren eigenlijk wel wat. De kleuren van de bovenste rij zijn van links naar rechts: banana - cream - warm coral en die van de onderste rij: nude - cinnamon - chocolate.

Waar gebruik ik de kleuren voor? Banana gebruik ik voor de plekken die ik wil highlighten. Ik breng deze aan op mijn voorhoofd, neus, kin en onder mijn ogen in een driehoekvorm. Cream gebruik ik eigenlijk helemaal niet, voor mij is dit een beetje een onnodige kleur. Warm Coral gebruik ik als eerste wanneer ik begin met dit palette, de reden hiervan is dat deze je blauwe vermoeidheidsplekjes onder je ogen wegwerkt voordat je de banana kleur aan gaat brengen. Rood gaat blauw tegen vandaar dat deze hier perfect voor is. Nude breng ik op mijn jukbeenderen aan, kaaklijn, zijkanten van mijn neus, onder mijn lip en de 'buitenkant' van mijn voorhoofd. Met Cinnamon ga ik precies op dezelfde plekken te werk alleen dan niet over het gehele gedeelte maar meer in het midden van al deze plekken om het iets heftiger te maken. Chocolate gebruik ik een klein beetje op de contour van mijn jukbeenderen om er extra schaduw in te brengen. Hij komt niet zo donker uit zoals hij eruit ziet, wanneer je hem mooi blend met de rest kan je deze kleur ook prima gebruiken.


En van links naar rechts zijn dit geswatcht: banana - cream - warm coral - nude - cinnamon - chocolate. Het werkt allemaal wat stroever als normale concealer, eigenlijk vind ik dit juist wel fijn omdat het allemaal net wat beter op zijn plek blijft zitten. Ik ben echt heeeeeel erg blij met dit palette en ben nu ook heel erg benieuwd geworden naar het poeder contour palette van Anastasia.


En hier een foto waar ik mijn gezicht  heb gecontourd met dit prachtige palette! 


Wat vinden jullie van dit prachtige product?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Zo jammer dat hij er zo snel lelijk uit gaat zien na gebruik. Verder is het een prachtig palette, waarschijnlijk zeker in combinatie met de poeders. Zelf blijf ik daar bij!

    BeantwoordenVerwijderen