PHOTODIARY 1# - 'Food & shopping'Afgelopen week heb ik ontzettend veel leuke dingen gedaan, ik heb namelijk heelveel buiten de deur gegeten en weer lekker wat nieuwe dingen geshopt. Wanneer het lekker weer is krijg ik veel meer zin om wat te gaan doen en plan ik het liefst mijn hele dag vol, ik kan echt genieten van het zonnetje en de warmte. Ik ben op veel leuke plekken geweest die ik jullie zeker aan raad, en heb er een hele leuke week van gemaakt samen met mijn vriendinnen. Kijken jullie mee?Het begon 26 juni, we liepen over de boulevard in Scheveningen en zoals de meeste weten heb je hier ontzettend veel strandtentjes waar je lekker kunt eten of wat kunt drinken. We waren aan het kijken welke er het leukste uit zag, en zijn toen beland bij Blue Lagoon. Je zit lekker aan het strand, en kunt hier zowel lekker loungen als een hapje eten. We hebben hier een tijdje gezeten, en ik heb gekozen voor spareribs (ofcourse) en mijn vriendinnen hebben allebei pasta op. 


27 juni was ook weer een heerlijke dag! S'avonds was het ook nog ontzettend warm, en toen zijn ik en mijn vriendin gezellig naar Paal 14 in Katwijk geweest. Lekker in ons eigen dorp op ons mooie strand! Paal 14 is een geweldige strandtent, het ziet er altijd zo Ibiza-achtig uit, de inrichting is echt prachtig met de zitzakken en de gekleurde kussens. Je kan zowel bij een vuurtje gaan zitten als op het strand zelf. We hebben hier mango smoothies op, deze zijn hier echt heerlijk, en hebben ook nog nacho's besteld!28 juni ben ik met een vriendinnetje van me naar Amsterdam geweest, we hebben echt een hele leuke dag gehad en we zijn ook ontzettend lang weg geweest. Amsterdam is een geweldige stad waar je goed kunt shoppen, lekker kunt eten en waar veel te zien en te doen is. Bij de Ice Bakery hadden ze serieus alle smaken ijs, je kan hier echt geen keuze maken.. Ze hebben ook nog crêpes, macarons en heeeelveeeeel Nutella. Ik heb van Mac een prachtige lipstick met een bij passend potlood gescoord, en bij de Bijenkorf ben ik ook echt goed geslaagd. Ik heb deze two piece dress van America Apparel gekocht en een schattige clutch van Givenchy. Ik heb echt een zwak voor kleine tasjes en clutches.. En natuurlijk Starbucks met lekker veel ijs, in de grootste maat, voor op een warme dag.


Dinsdag 30 juni ben ik naar Den Haag geweest, we hadden namelijk voor de dag daarop besproken bij The Harbour Club in Amsterdam en wilde graag wat nieuws qua kleding voor deze warme dag. Die woensdag zou het namelijk ontzettend warm worden. Ik heb dit schattige rode jurkje gekocht bij de Zara, en ja het was ontzettend moeilijk om me in te houden met de sale bij de Zara.. Ook hebben we lekker lang in de Bijenkorf rondgelopen en hebben we allebei wat gekocht van de Balmain haar producten. Vervolgens hebben we nog wat gegeten op het dakterras van de Haagse Bluf, ja lieve mensen ik groei nog een keer dicht.. En hebben we de dag afgesloten met een grote Cool Lime bij Starbucks. Dit drankje met limoen is heerlijk met deze hitte.


Woensdag 1 juli zijn we naar The Harbour Club geweest, we waren dik een uur te vroeg omdat we eerder weg zijn gegaan in verband met file. Gelukkig was er gelijk plek ondanks dat we voor 18:00 hadden gereserveerd in plaats van 17:00. We hebben hier niet heel erg lang gezeten, het eten was ontzettend lekker en de service was geweldig, maar het was echt bloedje heet en het was moeilijk uit te houden. Het buitenterras van de Harbour Club is wel echt een prachtige plek, je zit aan het water en hebt verschillende leuke hoekjes en tafeltjes, en je kan hier letterlijk alles eten.Ik heb een ontzettend leuke week gehad, hoe was die van jullie?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Wat een leuke week! De fotos zijn erg leuk.
    Ik heb eigenlijk vooral bij het zwembad gelegen :)
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen