PERSONAL: Andere opleiding


Jullie lezen het goed, ik ga een andere opleiding doen. Na een jaar financieel medewerker te hebben gedaan, ben ik er (helaas) al weer mee gestopt. Wat de reden is en wat ik nu ga doen ga ik jullie in deze post vertellen!


Ik ben afgelopen jaar begonnen met de opleiding voor financieel medewerker, ik had een ontzettend leuke klas en was aan het begin ontzettend gemotiveerd (dit was ook snel weer over). Na een tijdje merkte ik dat ik gewoon te weinig deed en ik er wat meer aan moest gaan doen, natuurlijk hield ik dat een tijdje voor, maar wanneer de toetsweek kwam kreeg ik weer ontzettend slechte cijfers terug. 

Toen ging ik naar een 'vertraagde' klas, dit betekend dat je lesblok 2 gaat herhalen zodat je de stof beter gaat begrijpen voordat je door gaat. Ik merkte ook gewoon dat ik het boekhoud gedeelte heel lastig in mijn hoofd kreeg en er gewoon geen zin meer in had. Ik was er te laat aan begonnen en mijn motivatie was gewoon helemaal weg. Wat heel raar was is dat ik het op mijn stage enorm naar mijn zin had en het daar ook echt heel goed ging?! Na mijn stage kwam ik dus heel gemotiveerd terug maar helaas snapte ik er wanneer ik in mijn boeken keek nog steeds vrij weinig van.

Helaas heb ik bij mijn laatste toetsweek waar ik alles kon herhalen alleen maar slechte cijfers gehaald. Voor een aantal vakken moest je voldoende scoren en helaas is dat me niet gelukt. Dit betekende dat je of naar een lager niveau moest om het opnieuw te doen, of een andere opleiding. Ik heb ervoor gekozen om een andere opleiding te gaan doen en ga deze ook meteen op een andere school doen. Dit is weer een hele nieuwe start. Ik heb me laatst aangemeld voor een secretariële opleiding en word als het goed is binnenkort uitgenodigd voor een gesprek!Hoe gaat het met jullie schoolleventje?


Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen

 1. Hopelijk word je aangenomen op je nieuwe opleiding, frisse start is altijd fijn! Super pretty selfie btw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je aangenomen wordt, en dat je de opleiding heel leuk gaat vinden :D
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar het kan gebeuren. En wat is er dan beter dan een frisse start?! Succes, ik hoop dat je wordt aangenomen.

  BeantwoordenVerwijderen