Chanel 589 Elixir


Goeiemorgen lieve lezers van mijn blog, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. De laatste tijd heb ik echt een zwak voor mooie lakjes, vooral nu het zomer wordt en mijn handen weer lekker bruin worden vind ik het prachtig om mooie kleuren in te slaan. Wanneer ik door een Ici Paris, Douglas of Bijenkorf loop kom ik nooit met lege handen thuis. Wanneer ik make-up zie moet ik gewoon wat kopen, alles ziet er zo mooi uit en het liefst koop je elk schap helemaal leeg. Laatst moest ik even wat voor mijn moeder halen, en ik had nog zo met mezelf afgesproken om niks te halen, maar ik kon dit schattige lakje niet weerstaan.Dit soort kleurtjes zijn echt perfect voor de zomer, een zachte rood-rozige kleur op je mooie gebruinde handjes.. Ik hou er van! Wat ik ook heel fijn vind is dat deze nagellak in 1 laagje prachtig dekt en ook een hele mooie glans achter laat op je nagels. Ik draag hem nu al dagen achter elkaar, en de kleur blijft lang mooi. 


De verpakking van de nagellak is erg basic maar mooi, je ziet goed welke kleur het is en de zwart-witte dop van Chanel ziet er altijd erg klassiek uit. Ik ben verliefd op dit kleurtje!Wat vinden jullie van dit zomerse kleurtje?


Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen

  1. Echt een prachtige kleur, zo zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk lakje, de kleur is heel mooi!
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen