Balmain Texturizing Salt Spray


Twee weken geleden heb ik mijn haar kort laten knippen, of nouja kort, het is achter echt goed kort en voor wat langer. Ik was dat lange een beetje zat en wilde gewoon iets anders. Ik ben er ontzettend blij mee, ik heb heel lang getwijfeld, maar achteraf had ik het gewoon veel eerder moeten doen. Aangezien ik mijn haar sinds kort ook zwart laat verven en de kleur mooi wil houden, heb ik al heel wat goeie verzorging gekocht om het mooi zwart en lekker zacht te houden. Maar, je wilt natuurlijk ook weer nieuwe spulletjes om het mooi in model te laten zitten, want daar zijn we vrouwen voor, we verzinnen altijd een reden om iets te kopen! Ik heb een ontzettend goeie salt spray gekocht, dit geeft je haar een beetje die strand-achtige look en maakt het wat stugger. Ik vind het heel fijn!


Het ziet er ook altijd zo aantrekkelijk uit, al die counters die in de Bijenkorf zitten, je word er ontzettend hebberig van. Toen ik hier langs liep, en ik even aan het kijken was, werd ik zo benieuwd en ging verschillende producten proberen. De mevrouw hielp ons ook ontzettend goed, en vaak wanneer je een leuke en goede verkoper hebt kan je al helemaal geen nee meer zeggen. Ze verkopen hier echt alles, van borstels, maskers, leave in conditioners en ze hebben zelfs extensions. Deze zijn echt prachtig.. In ieder geval, ik had mijn keuze gingen maken en ging voor de texturizing salt spray, en ik kan nu al zeggen dat dit niet het laatste product is wat ik van de Balmain hair producten heb gekocht.


Deze spray bevat 200 ml, en de travel size (how cute!!) die ik erbij heb gehad bevat 50 ml, en ik denk dat deze ook nog een behoorlijk tijdje mee gaat. De spray kan je zowel op droog als op nat haar gebruiken. Op nat haar geeft het gewoon wat meer volume, op droog haar maakt het het echt wat stugger etc. Ik zelf vind het heel fijn om het gewoon op droog haar te gebruiken. Ik begin te sprayen bij de aanzet van mijn haar en doe daarna nog een heel klein beetje over mijn gehele haar. Daarna zet ik allebei mijn handen in mijn haar en begin simpelweg een beetje te knijpen en te schudden zodat het vanzelf lekker messy wordt.

De spray bevat 200 ml en kost rond de 21 euro, deze kun je kopen in verschillende vestigingen van de Bijenkorf!


Ik ben er ontzettend blij mee, gebruiken jullie ook iets van salt spray? Of hebben jullie een ander holy grail product dat echt geweldig uitpakt met jou kapsel? Let me know!



Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Klinkt goed! Zelf gebruik ik nu met dit weer vaak beach spray, maar dat ik wel iets anders. Dit lijkt me heel fijn. Mijn haar heeft van zich zelf namelijk helemaal geen volume.
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen