TRAVEL: I'm leaving in 3 days


Over een paar dagen is het dan zo ver, ik ga op vakantie. Ik kan het me nog goed herinneren, een aantal weken geleden waren we aan het eten met mijn oma en had mijn oma het over haar vakantie. Ze was al een aantal keer naar Miracle Resort in Turkije geweest en vond het eigenlijk wel leuk als wij ook een keer zouden gaan. Het begon allemaal als grapje, en eindstand gingen we dan echt. We besloten om van 29 mei tot 7 juni te gaan. Lees hier meer over mijn voorbereidingen voor deze vakantie.


Kast uitmesten
Normaal als het beter weer word, ga ik mijn kast uitmesten en haal ik al mijn zomerspullen weer naar voren. Nu moest dat natuurlijk wat eerder, maar ik vond het heerlijk om te doen. Ik heb ook al nieuwe kleding gehaald, want in mei is het in Turkije ook al erg warm. 

Liedjes downloaden
Natuurlijk komt er een enorme playlist in mijn telefoon te staan voor in het vliegtuig, het is namelijk zo'n 3/4 uur vliegen heb ik gehoord, en aangezien ik moeilijk stil kan zitten zonder iets te doen is muziek de ultieme oplossing voor mij. Zo 'vliegt' het voorbij in het vliegtuig.

Koffer inpakken
Daar ga je dan, veel te veel dingen die je mee wilt nemen, en natuurlijk veel te veel wat je niet aan gaat trekken maar toch mee neemt en weer met dezelfde gang terug gaat. Maar stel nou dat je net dat ene shirtje vergeet waar je ineens aan denkt, of die leuke schoenen.. Ik neem altijd mijn halve kledingkast mee zodat ik genoeg keuze heb. Qua make-up moet ik gewoon alles mee, ik meen het elke lipstick gaat gewoon mee, ik wil gewoon lekker veel variatie hebben. Overdag ga ik me niet opmaken, maar in de avond gaat alles er weer op natuurlijk.

Outfit zoeken
Deze herkennen sommige vast wel, je wilt er comfortabel maar toch fashionable uit zien op het vliegveld. Ik wil er niet als ma flodder bij lopen (zo zul je mij ook nooit zien haha!!) maar ik zou dan ook nooit op pumps naar het vliegveld gaan. Wat ik vooral heel fijn vind is zo'n broek die voor dagelijkse outfitjes geschikt is, maar toch heel comfortabel zit en een zacht stofje heeft.


Hoe bereiden jullie je altijd voor op je vakantie?


Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen

  1. Ahh, wat heerlijk dat je lekker op vakantie gaat! Zo bereid ik mezelf ook vaak voor! Vooral het downloaden van liedjes vind ik belangrijk, haha :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat lekker! Ik ben helaas al zo lang niet op vakantie geweest :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk dat je op vakantie gaat! Heel veel plezier alvast! X

    BeantwoordenVerwijderen