OOTD | 'Cant hold back, let go'


Goeiemorgen lieve lezers van mijn blog. De mensen die mij op Instagram volgen, zullen hebben gezien dat ik de laatste tijd veel actiever ben op Instagram als op mijn blog zelf. Ik heb een grote liefde voor Instagram, en vind het leuk om daar mijn foto's te posten en de foto's van andere mensen te bekijken. Ik heb al een tijdje wat afgewisseld met filters, en sinds gister post ik mijn foto's zonder filter. Zo komen de kleuren het mooiste uit, en zeker bij outfit foto's ziet dat er prachtig uit. Ik wilde dit al langer doen, maar was bang dat mijn foto's niet meer mooi zouden matchen, ja ik ben misschien iets te perfectionistisch als het om Instagram gaat.. Ik zie zo ontzettend veel bloggers met een prachtige pagina met foto's die allemaal mooi afstemmen, en vind het geweldig om deze pagina's te bekijken, vandaar dat ik zelf ook zoveel aandacht besteed aan de mijne. Maar vandaag heb ik weer een leuke outfit voor jullie, enjoy!

Mijn stijl wisselt altijd wat af, wel komt het vaak in dezelfde richting. Ik ben dol op zwart en wit, en natuurtinten vind ik ook een must (denk aan de nude, bruinige en groene kleuren). Af en toe heb ik weer wat meer kleur nodig en heb ik felgekleurde lippen of wat felgekleurde items in mijn outfit. Gister was zo'n dag dat ik volledig gekleed was in het zwart met wat rustige natuurtinten om het af te maken. Ik heb echt een grote liefde gekregen voor de combinatie van mijn bomberjack en de zonnebril. Ik ben achteraf zo blij dat ik een donkergroene heb besteld.. Of nouja.. Ik dacht dat hij zwart was, ik was zo enthousiast toen ik hem ging bestellen dat ik de eerste beste had aangeklikt, want ik was er van 'overtuigd' dat deze zwart was. Toen hij binnen kwam zag ik dat hij donkergroen was, ik dacht eerst dat dit niet klopte, maar inderdaad er stond op de website 'GRN' en 'BLCK' bij en dat is mij nooit opgevallen. In ieder geval, ik ben zo blij dat hij donkergroen is in plaats van zwart! Als ik het van te voren had geweten had ik misschien nooit donkergroen bewust aangeklikt, maar echt ik vind het een prachtige kleur en draag hem met veel liefde.

Ook heb ik mijn Timberlands weer eens uit de kast getrokken, ik draag ze niet vaak, maar ze zitten heerlijk en horen gewoon echt bij deze outfit. Ik heb ze vorig jaar gekocht, of misschien nog wel langer geleden, en ze eigenlijk veel te weinig gedragen. Maar thank God, ik kan ze nog steeds aan!

Mijn haar heb ik in een knot naar achter gedaan, gister was een wat wisselvallige dag met zowel veel regen als zon, en aangezien de regen je haar flink kan verpesten, en het met de warme zon heerlijk is om je haar uit je nek te hebben, heb ik gekozen voor een knot. Ook vind ik dit ontzettend leuk staan met de bril en de rest van de outfit!


De combinatie die ik op mijn lippen had, was het lippotlood Subculture en de lipstick Honeylove. Deze combi houd de lippen heel mooi mat in een zachte rustige kleur, het ziet er natuurlijk uit, zodat de aandacht niet naar je lippen gaat maar naar de outfit. Ik ben dol op deze kleur!


Outfit details
Turtleneck sweater: Mango | Broek: Only | Schoenen: Timberlands | Bomberjack: Bershka | Horloge: Michael Kors | Armband: Nikki Plessen | Zonnebril: Celine | Tas: Michael KorsWat vinden jullie van deze outfit?


Image and video hosting by TinyPic

4 opmerkingen

 1. Ik vind je bomberjack echt heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gecombineerd, ik ben dol op bombers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave outfit zeg! Ik heb net je blog ontdekt maar ik ben nu al fan hihi. Prachtige Michael Kors tas heb je en Honeylove staat ook op mijn wishlist!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel meis! Heel lief om te horen! Honeylove is echt prachtig haha, nooit meer zonder die kleur

  BeantwoordenVerwijderen