Mac Taupe lipstick


Af en toe is het gewoon even nodig, een nieuwe Mac lipstick. Niet omdat je er een nodig hebt, of nou ja eigenlijk wel, je kan er nooit genoeg hebben. De meeste make-up liefhebbers die ik ken, hebben al een lijstje in hun telefoon notities staan met Mac lipsticks en andere producten die ze nog graag willen hebben. Zo gaat dit ook bij mij. Maar op de een of andere manier kies ik er altijd eentje die er niet op staat. De laatste tijd ben ik dol op nude-tinten en de wat bruinere kleuren. Mac Taupe was er dus eentje die voor mij niet mocht ontbreken, en afgelopen week kwam hij binnen.Mac Taupe word beschreven als een zacht roodachtige taupe/bruine kleur. Ik zelf ben dol op deze kleur, ik heb hem nu sinds dinsdag en hij zit al standaard in mijn tas. Hij is mat, en zoals jullie weten ben ik dol op matte lipsticks. Sinds kort heb ik ook geen problemen meer met droge lippen en velletjes, hier komt nog een artikel over, waardoor de matte lipsticks echt prachtig zitten.


Hier een swatch op mijn hand. Ik ben dol op deze kleur, en vind hem heel mooi matchen met mijn huid en haarkleur. Het is een wat rustigere kleur, maar toch valt hij prachtig op wanneer ik hem op mijn lippen heb. Een mooie lipliner erom heen maakt het helemaal af. Ik gebruik nog steeds Subculture bij dit soort tinten, maar wil binnenkort even voor een wat donkerdere gaan kijken. Dat kan net weer een ander effect geven. Deze lipstick overleeft ook elk drankje, en je kan er prima mee eten zonder bang te zijn dat hij er meteen af is. 


En hier de kleur op mijn lippen, hello new love!


Hoe vinden jullie deze prachtige kleur?


Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen

 1. Deze kleur kende ik nog helemaal niet, maar vind hem erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur! Vind het alleen jammer dat je hem zo ver buiten je lippen hebt gesmeerd op de laatste foto..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh ik snap je haha, ik had hem hier wel echt vrij extreem aangebracht met lipliner voor een 'kylie jenner' look maar dit is niet hoe ik hem dagelijks draag hoor. Thanks girl!

   Verwijderen