10 rare feitjes over mij


Aangezien ik wil weer beginnen met het vaker plaatsen van dingen op mijn blog, heb ik hier alvast een heel leuk artikel voor jullie om mij beter te leren kennen. Of nouja, mijn rare gewoontes. Ik vind het altijd ontzettend leuk om deze dingen bij andere bloggers te lezen, en heb het hier dus ook over mezelf op een rijtje gezet. Trouwens, als jullie ideetjes hebben wat jullie graag zouden willen lezen mogen jullie dat natuurlijk ook altijd melden.. Maar hier mijn artikel met 10 rare feitjes over mij. Misschien staan hier dingen in die je allang al over mij wist, of dingen die je totaal niet achter mij had gezocht. Veel plezier met lezen!


1. Ik heb een speen gehad tot mijn twaalfde
Ja een speen, is zo'n ding wat baby's in hun mond hebben. Ja baby's. Helaas had ik hem tot mijn twaalfde, en ik kon er maar niet van af komen. Shame on me. Gelukkig ben ik er nu al 4 jaar vanaf en mis ik dat gekke ding totaal niet, sterker nog ik vraag me af waarom ik dat nou zo leuk vond. Mijn tanden zijn daar vroeger wel ontzettend scheef van gaan staan, dus ik heb ook nog doodleuk met een beugel rond gelopen en bij een logopedist gezeten. Maar gelukkig, al die onzin is voorbij. (En ik heb een prachtige 'bek' met tanden ervoor terug gekregen, ik dacht namelijk dat dit nooit meer goed zou komen haha.)

2. Ik heb ontzettend veel videobewerking programma zooi gekocht, en 2 goeie camera's om te vloggen (HD) maar heb nooit de stap durven te zetten om het te gaan doen.
Ja, doodzonde! Ik heb een hele doos liggen met een gloednieuwe HD camera van Sony en nog een Nikon, een statief en noem het zooitje zo maar op.. Hele pakketten van videobewerking programma's met de uitbreidingen daarvan voor extra dingen, en ik doe er gewoon bijna niks meer mee.. Ik heb namelijk het idee dat mensen mijn vlogs ontzettend saai gaan vinden en er van in slaap vallen. Een 16-jarige heeft jammer genoeg nog niet zo'n heel interessant leven haha, al doe ik vaak wel leuke dingen die ik eigenlijk wel zou moeten filmen.

3. Ik ben een megaaaaaaaaagrote fan van Jay-Z, Kanye West en Meek Mill.
Ja gek he, een smurf van nog geen 1 meter 60 die er soms ook nog eens ontzettend meisjes-achtig bij loopt, die alles mee blert van Kanye, Jay-Z en Meek. Verschrikkelijk niet?! Nee, ik vind het heerlijk haha. Ik ken elke zin, elk woord, elke letter uit mijn hoofd en praat ook hun uitspraken doodleuk mee. De meeste teksten onder mijn Instagram foto's komen ook van deze 3 mensen, ik hou van ze. Ik krijg ook vaak de vraag of ik me ook met illuminatie bezig hou, maar dat doe ik totaal niet. Ik geloof best dat er een andere kant is aangezien ik ook in God geloof, maar illuminatie.. Nee is niet iets waar ik me mee bezig hou.

4. Ik ben soms echt een sloddervos en ben goed in uitstellen.
Wat een afknapper, zo'n rommelige kamer.. Haha, nee hoor zodra er mensen over de vloer komen is mijn kamer altijd netjes. Alleen ben ik erg goed in het uitstellen van het opruimen ervan, besluit ik het maandag te doen gebeurd het vrijdag pas.. Dat soort dingen. Slechte eigenschap, I know, maar ach ik ben nog 'maar een 16-jarige jonge meid' zeggen we dan maar.

5. Ik hield echt van lezen.
Lezen was echt mijn ding, gaf je mij een boek van 200 bladzijdes was die binnen een dag uit. Ik weet ook nog wel dat ik in groep 3 zat en mij werd verteld dat ik 'AVI 10' had. Dat was toen het hoogste. Ik kon ook op mijn derde al lezen.. Kan me nog steeds niet voorstellen dat een kind van drie kan lezen aangezien de meeste niet eens kunnen praten maar ach, bij mij kan blijkbaar van alles.

6. Ik 'lul' de oren van je hoofd af.
Geloof me, of ik je nou net 3 minuten ken of 3 jaar. Ik babbel aan een stuk door, ik praat het ene moment over mijn sokken en op het andere moment over een TV die stuk is. Met mij verveel je je in ieder geval nooit. Ik lach ook om de meest idiote dingen en voel me al snel op m'n gemak bij mensen, vaak als ik heel praterig word praten mensen ook veel sneller terug en kan ik het al snel heel gezellig hebben met mensen. Zelfs in mijn praat slaap ik door.. 

7. Cola is echt mijn favoriete drankje.
Weer iets slechts Bo! Ik moet hier echt mee stoppen, ik weet hoeveel troep erin zit en blablabla maar zeker wanneer het wat warmer word drink ik dit gewoon heel vaak. Trouwens, warm of koud ik drink dit drankje gewoon elke dag. Ik ga hier wel echt mee stoppen, ik kan het makkelijk hebben daar niet van, maar het is gewoon niet gezond, zeker niet om het zo vaak te drinken.

8. Ik heb 10.000 foto's en 1000 video's op me telefoon. Je wilt mij niet op snapchat hebben.
Af en toe vragen mensen zich echt af bij mij 'of ik mijn pillen wel heb in genomen' aangezien ik gewoon een stuiterbal ben. Ik heb zo ontzettend vaak energie teveel, en maak dan de meest achterlijke snapchat's van mezelf. En dan heb ik het video's. Die foto's komen gewoon door die 'selfie-tik', ik maak tigduizend selfie's en vind er nooit eentje goed. Ik denk dat meer meiden deze herkennen.

9. Ik heb een pot Nutella van een kilo gekocht.
Ja, dit stond namelijk op mijn bucketlist. Een megapot Nutella kopen en hem leeg eten met soepstengels. Kennen jullie die dippies nog van vroeger? Je had dat bakje met die kleine stokjes en Nutella, maar dit is gewoon dippies XL haha. Ik heb me 3 dagen lang misselijk gegeten en ben maar even gestopt, en geloof me het lijkt nog steeds alsof er niks uit de pot is.

10. Ik heb een 'nepwimper-verslaving'.
Sommige vinden dit misschien vreselijk, andere vinden het mooi.. Maar ik ben dol op nepwimpers. Ik hou sowieso wel van een 'behoorlijk laagie make-up' en vind het geweldig om te zien hoe andere zich opmaken. Niks mis met natural hoor, hou ik ook van.. Het heeft allebei gewoon wat!


Hebben jullie nog een raar feitje over jezelf?


Image and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen

 1. Bo ga beginnen met vloggen of maak anders gewoon beauty filmpjes! Zelf heb ik ook een youtube kanaal en het begin is misschien eng maar het gaat er meer om dat je het zelf leuk vindt! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha nummer 2 is echt zo herkenbaar. Durf die stap ook nog niet te wagen haha. Leuke feitjes girl! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken een hoop haha. Ik wil ook al eeuwen vloggen.. maar ik doe het nog steeds niet. Zonde eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HAHAHAHA die Nutella! succes ermee :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nummer 3 geldt zeker weten ook voor mij! Verder ben ik ook echt fan van Tyga en The Weeknd :) Heel leuk lijstje Bo!

  BeantwoordenVerwijderen