OOTD: 'This is not a Moschino t-shirt'


Goeiemorgen allemaal, vandaag is het alweer tweede paasdag, dus bij deze fijn pasen allemaal! Ten eerste wil ik even melden dat ik weer vaker ga bloggen, mijn stageperiode van 40 uur in de week is voorbij en daardoor heb ik weer wat meer tijd om aan mijn blog te werken. Ik heb weer veel nieuwe dingetjes, dus weer heelveel nieuwe leuke ideeën die jullie heel snel voorbij gaan zien komen.  Maar.. Ik heb vandaag weer een nieuwe outfitpost voor jullie, ik ben dit weekend naar Eindhoven geweest met mijn moeder en heb heelveel nieuwe leuke dingen geshopt. Dat betekend: nieuwe kleren, een nog vollere kast, en nog meer outfits. Ik heb onder andere een geweldig oversized shirt gescoord en de Supercolours van Adidas met Pharell. Het was dit weekend prachtig weer, en dat is altijd gunstig bij het shoppen en bij het maken van de foto's! Lees snel verder voor meer foto's en meer details. 

Jasje: Vila - Shirt: Moschino - Broek: Only - Schoenen: Adidas - Horloge: Michael Kors - Tas: Michael Kors - Armbandje: Nikki Plessen - Bril: CélineHoe vinden jullie deze outfit met de felgekleurde Adidas schoenen het oversized shirt van Moschino?

Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Super leuk Bo! Ik ben verliefd op je shirt!

    BeantwoordenVerwijderen