New in: Celine sunnies!


De zomer komt er weer aan, wat betekend: zon, zee, strand, bikini's, cocktails en.. Zonnebrillen! Ondanks dat ik 4 prachtige zonnebrillen heb, kan ik het nooit laten om even lekker rond te kijken. De brillen van Celine hadden al een tijdje mijn aandacht, zulke mooie modellen, maar vooral de modellen met de rechte bovenkant.. Geweldig, geven je echt die divalook! Ik hou er helemaal van, (faux fur) bontjasjes, een goeie lipstick, je haar & make-up perfect.. En die perfecte zonnebril die je helemaal een diva'tje maakt! Ik kon het echt niet laten, en bleef maar deze brillen kijken, en toen was het zondag zo ver: ik bestelde hem!
En vandaag kwam de bril dan eindelijk binnen, ze zijn vaak uitverkocht, zeker die met het printje op de randjes. Ik vond die zonder printje ook prachtig, en deze waren ook nog op voorraad.. En wanneer je eenmaal van plan bent te bestellen wil je hem ook meteen.. Dus ik ging voor dit prachtige model. Wanneer je goed in het licht kijkt zie je dat hij heel mooi donkergroen is, met lichte bruine glazen. De randjes aan de onderkant zijn ook heel mooi doorzichtig bruin gekleurd, wat een heel mooi effect geeft. De bril is ontzettend groot, waar ik zelf echt dol op ben, en laat alle aandacht naar je sunnies gaan.


Ik heb hem besteld op www.onlylens.com, dit is een website vanuit Spanje. Nu zul je denken waarom uit Spanje? Nou, ik kon deze bril nergens meer vinden, en toen ik bij degene die hem al hadden ging vragen waar ze hem vandaan hadden gaven ze me deze site. Hier kan je verschillende designer brillen scoren van Cartier, Celine, Dior etc. Ook dit bekende model dus! En wees niet bang, je kan de site op Nederlands instellen, plus ze houden je netjes met meerdere mailtjes bij hoe ver de zending is. Ook kan je zelfs zien wanneer hij geland is in Nederland, of hoe ver hij in Spanje zelf is. Ze zeggen dat het 8 tot 10 werkdagen kan duren, ik heb hem zondagavond besteld en hij was vandaag (dinsdagmiddag) al binnen. Nog sneller als sommige pakketjes uit Nederland zelf! Lucky me!


En, hoe vinden jullie de vierkante 'sunnies' van Celine?

Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen