SHE ASKS ME IF I DO THIS EVERYDAY I SAID OFTEN


Hallo lieve mensen, ik ben weer back in the game. Na een toetsweek, en mijn eerste 2/3 weken stage ga ik weer proberen om vol op te bloggen. Of het nu al elke dag weer gaat lukken is nog de vraag, maar ik ben alweer druk aan het inplannen met nieuwe artikelen. Ik heb vandaag een outfit voor jullie, waar ik zelf verliefd op ben. Ik merk de laatste tijd dat ik dol ben op blauwe tinten in een outfit,  toen ik dit jasje zag was ik ook meteen verliefd, ik trok gelijk alles uit mijn kast en kwam zo bij deze combinatie. I luffff it!Mac Heroine! De lipstick die ik zo graag wilde hebben, en misschien 2 keer heb gedragen. Dit is de eerste keer in 2015 dat ik deze kleur weer draag, en ik moet zeggen, ik was meteen obsessed. Ik vind hem zelf heel mooi staan met de kleuren van het jasje, en het maakt het echt af. Mac Heroine is een opvallende matte paarse kleur, ondanks dat ik hem weinig heb gedragen ben ik ontzettend blij dat deze in mijn stash zit. Sterker nog, ik denk dat ik maar op jacht ga naar wat meer paarse tinten.


Ik hou ervan om af en toe overdressed te zijn, hoe opvallender hoe beter (op een goeie manier dan). Ik pakte mijn blauwe shopper uit de kast en vond het toch wel heel mooi staan, ook mijn Rayban met blauwe glazen kon niet ontbreken bij deze outfit.


Jasje: B-Loved | Trui: Mango | Broek: Supertrash | Riem: Gucci | Schoenen: Royaums | Tas: Michael Kors | Ringen: Buddha 2 buddha & Ti Sento | Bril: Rayban


Hoe vinden jullie deze outfit (inclusief Mac Heroine)?


Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen

  1. Ik vind deze kleur jou echt waanzinnig goed staan! Prachtige ook met die jas <3

    Love, vintageandbeauty.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zie je prachtig uit! En ook een hele mooie make-up look!
    x

    BeantwoordenVerwijderen