Mijn grootste blogergernissen


Vandaag kwam ik uit school, ging weer even wat blogs lezen en kwam een ontzettend leuk artikel tegen op de Facebook pagina van Blogger mansion. Merel van www.crvy.nl heeft een artikel online gezet met haar grootste blogergernissen, en ik moet zeggen dat ik dit erg leuk vond om te lezen en vond het leuk om deze ook voor mezelf op een rijtje te zetten. Een lekker zeurderig artikel, maar ach wij bloggers moeten ook even onze frustratie's kwijt. En, na veel blogs bekeken en gezien te hebben merk je toch wel dat er dingen zijn die je minder vind aan een blog en waardoor je behoorlijk afknapt.


1. Afstand tussen letters, of terwijl geen alinea's
Ik vind het heel vervelend wanneer iemand niet normaal alinea's kan schrijven, dan heb ik het niet over af een toe een groot stuk tekst maar bloggers die bijvoorbeeld zo schrijven op hun blog:

Ik ben Bo.

Ik ben 16 jaar.

Vandaag ga ik een lipstick reviewen.

De lipstick heet Candy Yum Yum.

Ik vind dit echt heel irritant, en kan ook echt niet tegen het feit dat ik ineens zo ontzettend veel witregels zie? Ik vraag me ook af of deze mensen ooit verslagen hebben getypt voor school, want zo kan je echt niet door. Excuse me!

2. Blurry pictures en geen eigen foto's
Als ik iets vervelend vind, zijn het hele wazige of hele foute foto's. Zo erg wanneer je op een blog scrollt en je alleen maar onheldere foto's ziet, of alleen maar foto's die we dagelijks op Tumblr, We Heart it, Pinterest en Facebook pagina's tegen komen. Dit vind ik echt een hele grote afknapper! Ik ben juist dol op ontzettend heldere foto's, die ook nog eens zelfgemaakt zijn. 

3. Ontzettend veel reclame
Wanneer ik op een blog kom en er meteen al 10 reclame's staan, word het voor mij al veel te chaotisch. Tuurlijk heb ik ook een reclame op mijn blog staan, en kan je er ook best meerdere hebben, maar zorg dat het niet to much word. Daarbij is het ook nog eens dubbel op wanneer je in je blogposts ook nog eens alleen maar reclame maakt voor andere bedrijven, of terwijl alleen maar posts waarin je samenwerkt met bedrijven.


Hebben jullie ook zo je ergernissen?

Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen