Mijn beauty favorieten van 2014


2014 was een prachtig jaar, al weten we nu al dat we 2015 nog zoveel beter gaan maken. Een jaar waarin ik veel leuke dingen heb mee mogen maken en veel lieve mensen heb mogen ontmoeten, maar ook een jaar waarin ik ontzettend veel mooie beauty producten geshopt heb. Ik ga voor jullie hier de items opschrijven die ik echt dagelijks gebruik, en dus echt mijn grote favorieten zijn. De mascara en eyeliner die standaard in mijn stash zitten bijvoorbeeld, mijn favoriete foundation en nog veel meer. Vind ze hier allemaal, met de directe link waar je ze kan bestellen en alle informatie erbij.


Mijn favoriete mascara is de Shocking mascara van Yves Saint Laurent
Klik hier om deze direct te bestellen. De mascara is 33,50.
De Yves Saint Laurent Shocking mascara is mijn ogen nog beter als Chanel le Volume de Chanel, vele meiden hebben deze als favoriet en zelf heb ik hem ook een tijdje gehad. Een geweldige mascara, maar deze is voor mij nog net wat beter. Een ontzettend fijn borsteltje die je wimpers zo lang mogelijk maakt en het uiterste eruit haalt. Ik heb hem dit jaar al meerdere keren gekocht, en ondanks dat ik ook nog andere mascara's heb liggen is dit mijn grote favoriet.

Mijn favoriete foundation is de Diorskin Forever foundation van Dior
Klik hier om deze direct te bestellen. De foundation is 50,00.
Ook dit jaar heb ik vele foundations gehad, allemaal ontzettend goed maar ik heb er nooit een gehad waarvan ik dacht: 'Oke, dit is de perfecte foundation waar ik naar zocht en deze is voor herhaling vatbaar.' Tot ik besloot om eens een keer een foundation van Dior te proberen. Ze brachten hem bij me aan, ik ging naar huis en ging eigenlijk na 10 minuten al weer terug om de foundation te halen. Ik gebruik hem elke dag, en het blijft me verbazen hoe mooi deze met mijn huid afstemt en het effect dat hij geeft.

Mijn favoriete eyeliner is de Babydoll eyeliner van Yves Saint Laurent
Klik hier om deze direct te bestellen. De eyeliner is 35,50.
Ik ben echt een fan van eyeliner, dat zullen de meeste vast wel wezen want mijn eyeliner zit er elke dag standaard op. Ook is er geen dag dat ik geen wing draag, deze zit er namelijk elke dag op en de ene dag nog strakker als de andere dag. Ik heb een gel liner van Mac geprobeerd, deze vond ik heel fijn zeker omdat deze maanden mee gaat en ontzettend zwart is. Toen ben ik Babydoll gaan proberen van Yves Saint Laurent, iets wat me eerst totaal geen succes leek aangezien ik gewend was aan een los potje en een losse grote kwast. Maar na hem eenmaal gebruikt te hebben, kon ik niet meer zonder. Ik heb deze dit jaar al meerdere malen gekocht, hij is erg mooi zwart, intens en blijft de hele dag mooi op zijn plek.

Wat voor mij ook een bijzondere maar geweldige ontdekking was, was een wimper primer. De Lash Primer Plus van Estee Lauder.
Klik hier om deze direct te bestellen. De primer is 21,00.
Een wimper primer is iets waar ik eigenlijk nooit aan dacht, en 'ach wat kon dat nou helpen'. Ik heb het geweten, toen er bij Ici Paris een actie was voor mascara's en deze daar ook onder viel heb ik deze ook meteen meegenomen. Ook deze gebruik ik nu elke dag en gaat echt al een behoorlijke tijd mee, hij maakt je wimpers al lang en houd ze mooi uit elkaar voordat je je mascara gaat aanbrengen. Dit laagje maakt bij mij behoorlijk wat verschil en het klinkt gek maar het lijkt wel of mijn eigen wimpers er ook wat gezonder aan toe zijn.

Mijn favoriete bronzer is de Hoola bronzer van Benefit.
Klik hier om deze direct te bestellen. De bronzer is 33,00.
De meest perfecte bronzer die geschikt is voor elke huidskleur, kan je makkelijk zelf opbouwen, een handig kwastje erbij en hij is ook nog eens mat. De perfecte poeder om het gezicht te shapen. Ik ben al bang wat er gaat gebeuren als deze op gaat, ik denk dat voor hij op is ik allang een nieuwe heb want ik ben verslaafd aan deze bronzer.

Mijn favoriete blush is Warm Soul van Mac.
Klik hier om deze direct te bestellen. De blush is 24,50.
Ik heb eerlijk gezegd nooit een favoriete blush gehad, ik wisselde vaak af en had geen 'vaste' kleur. Totdat ik Warm Soul kocht, een warme glimmende kleur die geweldig staat over je bronzer heen samen met een gouden highlighter. Als we een maand van 30 dagen heb, weet ik 100 procent zeker dat ik 24 dagen deze blush draag en die 6 dagen misschien een ander. Hij is geweldig en matcht altijd zo mooi bij letterlijk elke makeuplook.Dit waren een aantal van mijn favorieten, mijn favoriete lipproducten, concealer en highlighter komen deze week nog online!


Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen