Bobbi Brown Creamy Concealer kit


Hoe trouw ik ook was aan mijn concealer van Mac, en eigenlijk ook van plan was om deze te bestellen, trok deze ineens mijn aandacht. De Creamy Concealer kit van Bobbi Brown, dit is een kitje met een poeder en een concealer in 1. Zodat je wanneer je je concealer hebt aangebracht je meteen een poeder hebt om deze de hele dag mooi op zijn plek te laten zitten. Ik was er heel erg benieuwd naar, dus heb hem natuurlijk meteen even geswatcht. Ik heb de lichtste kleur genomen die er is, daarvan heet de concealer (de meest donkere kleur) Porcelain en de poeder heet White. Wat mij als eerste opviel, is dat de concealer wat donker lijkt en de poeder echt een heel stuk lichter is. Eerst vond ik dit een beetje gek, en dacht ik van: 'Oh jeetje en nu?!' Maar toen ik begon te swatchen, zowel los als over elkaar heen zag ik meteen al dat dit product geweldig is.


Links is de poeder, en rechts is de concealer. De concealer is heel fijn en creme-achtig en is makkelijk in gebruik, de poeder is ontzettend mooi wit en heel erg mooi mat. Ik schrok wel, want de poeder is echt wit en ik vroeg me toch echt af hoe ik hier het beste mee om kon gaan. Ja, dit was echt een 'even schrikken' product, maar ik geloof dat dit een van de beste concealers is die ik tot nu toe heb gehad. Want zie hieronder het resultaat als je de poeder over de concealer aanbrengt.


Rechts zie je de concealer met de poeder er over heen, hij word er helemaal niet wit van en word juist wat lichter, mat en gaat heel mooi samen met de huid. Ik denk dat ik verliefd ben, en niet kan wachten om deze morgenochtend 'echt' te gaan gebruiken. Bobbi Brown is geweldig, en shame on me dat ik er nog maar 2 producten van heb. 

Er zit 1.4 gram van de concealer in en 1.7 gram van de poeder. Je kan zowel de concealer als de poeder los kopen, maar dit kitje samen kost 33,50.Zijn jullie al bekend met de producten van Bobbi Brown?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Ik heb er nog niet van gehoord, maar het ziet er echt goed uit! :) X

    BeantwoordenVerwijderen