Army green on page 365


Het is de laatste dag van het jaar, 31 december, en vandaag heb ik als mooie afsluiting van dit jaar een ontzettend leuke outfit voor jullie met mijn nieuwe legergroene bomberjasje. Ondanks dat ik gek ben op zwart, heb ook ik af en toe wat afwisseling nodig. Deze wat stoerdere outfit ziet er niet alleen goed uit, maar zit ook heerlijk.. Het legergroene jasje, het lichtgele shirtje, de zwarte broek en daaronder de zandkleurige Timberlands die ook nog eens ontzettend warm zijn.Afgelopen zondag heb ik ontzettend goed geshopt in Amsterdam, na al een aantal spullen gehaald te hebben besloot ik een winkel in te gaan waar ik normaal eigenlijk nooit kom. De Berschka, en thank God dat ik daar binnen ben gelopen want daar ben ik het jasje tegen gekomen wat ik al heel lang zocht. Het meest mooie legergroene bomberjack dat ik tot nu toe tegen ben gekomen, ik wist niet hoe snel ik naar de kassa moest rennen.


Verder droeg ik mijn nieuwe Kenzo shirt in dit prachtige zachte kleurtje, mijn zwarte broek is van Supertrash, mijn sieraden van Buddha 2 Buddha, mijn zonnebril is van Rayban en mijn schoenen zijn Timberlands. Na dat deze een jaar lang in mijn kast hebben gestaan, besloot ik ze weer eens te pakken. Niet mijn favorieten, maar voor onder een outfit als deze matchen ze perfect.

Hoe vinden jullie deze outfit met dit perfecte jasje?

Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking